Portes Enrotllables de Ferro

Descripcio

Galeria

Portes enrotllables de ferro, fabricades amb ferro galvanitzat per garantir una durabilitat contra l´oxid durant molt de temps.
Una peculiaritat de les portes enrotllables de ferro de CM Riera, reduccio del soroll, quan fabriquem, les portes insertem una cinta per evitar la fresa produida quan la porta esta tancada. Aquesta fresa tant molesta pot arribar a ser, per els veins o inclos per un mateix, els dies que fa vent o simplement quan pasa un cotxe i el vent produit per el moviment mou la persiana.

El baix de la porta es fa amb un zocol de reforçat, per garantir una major seguretat i a mes instalem un pany amb clau. Tambe es posible la insta.lacio de candaus de seguretat amb clau de seguretat.

Les portes enrotllables de CM Riera, porten un eix amb molles de torsio garantitzades per 20.000 cicles i politges de nylon de alt rendiment.

Persianes metàl·liques per tancar el seu garatge o comerç, magatzem.

Les portes enrotllables de ferro, les fabriquem en diferents tipus de lames, amb diferents formes, universal, rectangular amb relleu, micro perforades, perforades amb forma.

Acabats en galvanitzat, zincat o bé pintades als seu gust. Consulti la carta RAL .

Lama perforada amb forma, nou disseny que dona rigidesa al mateix temps que deixa veure l`interior.
Lama micro perforada. Disseny elegant i modern

Disposem de un model per actualitzar la teva porta porta de ferro per una d'alumini sense que tinguis de canviar guies ni eixos.

Models:

Decortub (permet tenir l’aparador a la vista quan el negoci es tancat)
Varilla
Imitació fusta
Corva universal
Plana
Microperforada
Troquelada


Totes els portes enrotllables de ferro es poden lacar, donar color, amb sistema de pols i posades al forn per donar una duresa molt gran a la pintura, com si fos la de un cotxe.
Per veure els colors podeu visitar aquest link per saber el color ral :