Automatismes

Si ho desitja podem automatitzar les seves portes i fer que la entrada a casa seu sigui més còmode i més pràctic. Podrà accedir a l’interior del seu pàrking, tant fàcil com prémer el comandament a distancia.

Si ho desitja demani que el visitem per poder assessorar la millor opció per la seva porta.

Els oferim l’ultima i més moderna electrònica existent al mercat. Tots el productes electrònics compleixen la normativa vigent que exigeix la Comunitat Europea a l’hora de automatitzar les portes.

Deixi en mans de professionals l’automatització de les seves portes.

La seguretat, un punt molt important quan una porta es totalment automàtica ja que evitarà accidents no desitjats. Els oferim tot tipus de seguretats tant visibles, acústiques, com detecció d’obstacles ….

La prevenció de riscos una fàcil solució..

Motors, part molt important al conjunt de fer la porta automàtica, no tots els motors serveixen per totes les portes, ja que hi han de molt tipus, basculants, seccionals, corredisses…

A més els motors segons les seves característiques i el seu ús necessiten una electrònica especifica, per no fatigar massa el motor.

El conjunt de una bona combinació, farà que l’automatització treballi a ple rendiment.

C.M Riera disposem de servei post venda propi, tècnics qualificats per resoldre els problemes que puguin succeir amb el temps, per desgast de peces …

Fem manteniments preventius i revisions de manteniment a les portes.

Tenir els nostres clients atesos i contents quan sorgeix cap problema, amb el mínim temps possible d’espera.

Som servei oficial de: Clemsa, Erreka, Tmp, Bft, Faac Matic, Gibidi.