Sobre nosaltres

CM Riera, donant servei des de 1960, la nostra satisfacció es poder atendre la demanda dels nostres clients, per això els oferim la nostra experiència i tota la professionalitat que es mereixen, volem aprofitar l’avinentesa per donar les gracies a tots els nostres clients per confiar amb C.M. RIERA.

Som fabricants de portes enrotllables de ferro, enrotllables alumini, portes basculants, Portes Corredisses de ferro o alumini. Fabriquem tant per particulars, com per comunitats , comerços i industries.

Instal·lem tot tipus de portes de garatge: basculants, seccionals, enrotllables, ballestes, corredisses, abatibles. Fabriquem a mida segons les necessitat de l, us de la porta sigui residencial, comunitari, o industrial.

Podem fer la porta desitgis, i com tu vulguis vine al nostre taller i proposa una idea que tinguis de la teva porta i la dissenyarem per tu.

Assessorament a l`hora de fer el tancament del seu garatge amb la millor solució tant estètica, com per aprofitar el màxim el pas del seu vehicle per poder entrar amb la millor facilitat possible.

Distribuïdors oficials de Hörmann a Girona instal·ladors i mantenidors de una marca líder en portes de alta gama.

Moltes possibilitats d’acabats i de colors.

Servei de Manteniment per portes comunitàries, empreses i particulars.

Si ho desitja tenim tot tipus de automatitzacions, per fer la obertura de la seva porta de garatge, sigui lo més fàcil del món. Demani que el visitem per poder fer la seva porta automàtica i assessorar la millor opció, truqui’ns.

Fem Manteniments de portes per industrials, manteniments porta de comunitats.

També els hi oferim Proteccar, proteccions per parets i columnes, eviti que el seu cotxe es ratlli a l’hora d’estacionar.

Fem projectes de controls d`accessos per pàrquings d`explotació, pàrquings privats, controls de personal, disposem de controls de seguretat autònoms o per software podrà controlar totes les entrades i sortides tant de vehicles com de persones, donar altes i baixes….