Portes seccionals Hörmann Industrials.
C.M Riera distribuïdors Oficials per Girona de Portes Hörmann.
Una porta de gama alta i acabats de 1ª qualitat es de marca Hörmann

Demaneu pressupost de qualsevol producte Hörmann:

Pressupost

Portes seccionals industrials
Portes Hörmann Industrials


La amplíssima gamma de portes seccionals

Portes Seccionals Hörmann Industrials

Les portes seccionals obren verticalment cap amunt oferint més espai davant i darrere de la porta. Els panells es desplacen de forma plana sota el sostre, de forma vertical sobre el buit o seguint la teulada. Les portes seccionals de la sèrie 50 d’acer, d’una combinació d’acer i alumini, o d’alumini convencen per la seva àmplia gamma, el seu excel·lent disseny i la seva seguretat certificada. Les portes seccionals Compact s’apilen els panells de forma vertical directament darrere de la llinda. La reduïda profunditat lliure és especialment avantatjosa per a naus amb cúpules transparents, 
teulades i façanes de vidre.

Per a més informació consulti els catàlegs, així com la Guia tècnica.

Catàleg Portes seccionals industrials

Portes i reixes enrotllables

Econòmiques, robustes i fiables

Portes enrotllables Hörmann Industrials

Gràcies a la seva estructura senzilla de pocs components, les portes i reixes enrotllables d’alumini i acer de Hörmann són particularment econòmiques i robustes. Això són els tancaments que sempre s’acrediten en el funcionament diari. Les portes i reixes enrotllables no ocupen molta espai per sobre de l’obertura. S’enrotllen de forma compacta darrere de la llinda. D’aquesta forma no es perdi la bonica superfície de la nau en els laterals oa la zona del sostre.

L’alt grau d’especialització en la fabricació de les portes i reixes enrotllables va més enllà del que és normal. La implementació de solucions especials forma part de la rutina diària del nostre competent equip.

Per a més informació consulteu el Catàleg, així com la guia tècnica.

Catàleg Portes i Reixes Enrotllables

Portes d’obertura ràpida de sèrie amb quadre de maniobra FU

Portes Rapides Hörmann

Les portes d’obertura ràpida s’empren a l’interior i com a tancament exterior per millorar el flux de trànsit, la temperatura a l’interior, així com per estalviar energia. El programa de Hörmann inclou portes d’obertura vertical i horitzontal, portes transparents amb fulla flexible fins i tot amb portes seccionals i portes enrotllables, així com les potents portes espirals de poc manteniment amb perfils d’alumini llisos o panell sandvitx d’acer que ofereixen un elevat aïllament tèrmic .

Per a més informació consulteu el Catàleg, així com la Guia tècnica.

Catàleg de Portes d’Obertura Ràpida

Portes de garatge comunitari

L’econòmica solució completa amb moltes possibilitats de disseny

Portes Comunitaries Hörmann

Rendibilitat òptima, seguretat duradora de funcionament i per a les persones, així com una gran tranquil·litat de funcionament, fins i tot amb una freqüència d’ús alta: aquestes són les característiques destacades de les portes de garatge comunitari ET500. L’estructura de la porta pràcticament exempta de manteniment obre i tanca amb suavitat, molt silenciosament i d’una forma segura gràcies a la seva tecnologia de contrapesos sense desgast.

La robusta estructura de la porta ofereix moltes opcions de disseny personalitzat gràcies a una gran varietat de revestiments, pàg. ex. xapa perforada, panells o revestiments per l’obra.

Catàleg de Portes de Garatge Comunitari