C.M Riera distribuïdors Oficials per Girona de Portes Hörmann.
Una porta de gama alta i acabats de 1ª qualitat es de marca Hörmann

 

Demaneu pressupost de qualsevol producte Hörmann:

Pressupost

 

Portes Seccionals

Les elegants portes seccionals automàtiques s’obren verticalment cap amunt. D’aquesta manera aconsegueix més espai al garatge i davant del mateix podent aprofitar tot l’ample de pas. Les portes seccionals sempre caben, independentment de la forma del buit de garatge: rectangular, inclinat, amb arc segmentat o arc de mig punt. Per aquest motiu són ideals per a les reformes.

Catàleg de Portes Seccionals

Portes Rollmatic

Amb la porta de garatge RollMatic queda molt espai lliure davant i dins del garatge. Pot aparcar el seu cotxe directament davant la porta, i l’espai que queda sota el sostre del garatge també queda lliure. El perfil de la porta RollMatic és d’alumini de gran qualitat, resistent a la corrosió, i s’equipa de sèrie amb els automatismes més moderns de Hörmann.

L’automatisme es troba fora de la consola per facilitar el manteniment. El moviment d’arrancada i de parada de la porta RollMatic és especialment suau i silenciós. Un polsador interior i la il·luminació del garatge es troben integrats a la carcassa del quadre de maniobra.

Catàleg de Portes RollMatic

Portes Seccionals d’Obertura Lateral

La porta seccional d’obertura lateral ofereix moltes aventatges:

 

  1. Molt espai sota el sostre del garatge. 
    Gràcies a l’obertura lateral, pot utilitzar-se il·limitadament l’espai que hi ha sota el sostre del garatge. L’estructura de la porta seccional lateral permet el seu ús, fins i tot en situacions de muntatge difícils, com inclinacions del sostre.
  2. Accés rapid al garatge. 
    La nova porta seccional d’obertura lateral compta de sèrie amb la funció de porta peatonal incorporada. Independentment que s’accioni de forma manual o mitjançant un automatisme, sempre es pot obrir parcialment per accedir al garatge. Això resulta molt pràctic i redueix el temps d’espera.

Catàleg de Portes Seccionals d’Obertura Lateral

Portes de Garatge Comunitari

Una rentabilitat òptima i la seguretat d’un funcionament persistent, tot i una freqüència d’ús elevada. Aquestes són les característiques destacades de les portes de garatge comunitari. L’estructura de la porta queda pràcticament exempta de manteniment, obra i tanca amb suavitat i d’una forma segura gràcies als seus contrapesos sense desgast.

L’estructura robusta de la porta ofereix moltes opcions de disseny personalitzat gràcies a una gran varietat de revestiments: xapa perforada, panells o revestiments d’obra.

La robusta estructura de la puerta ofrece muchas opciones de diseño personalizado gracias a una gran variedad de revestimientos, p. ej. chapa perforada, paneles o revestimientos por la obra.

Catàleg de Portes de Garatge Comunitari