C.M Riera distribuïdors Oficials per Girona de Portes Hörmann.
Una porta de entrada gama alta i acabats de 1ª qualitat es de marca Hörmann.
Maxim aïllament termic i acustic, dintre de les seves games.

Demaneu pressupost de qualsevol producte Hörmann:

Pressupost

Portes d’entrada Thermo65 / Thermo46

Les portes d’entrada Thermo46 / Thermo65 d’acer per a les entrades principals i secundàries ofereixen un alt nivell de seguretat i un bon aïllament tèrmic a un econòmic preu.

Les portes d’acer Thermo46 / Thermo65 de Hörmann per a les entrades principals i secundàries es subministren en una gran varietat de models. Aquestes econòmiques portes amb bloqueig múltiple de sèrie li ofereixen seguretat al mateix temps que li permeten estalviar energia gràcies a l’excel·lent aïllament tèrmic, i són, a més, una elegant targeta de visita per a la seva llar.

Consulteu el Catàleg per a més informació al respecte o visiteu el seu Col·laborador Hörmann que l’assessorarà gustosament.

Catàleg

Portes d’alumini ThermoSafe i ThermoCarbon

La porta d’entrada nova ha de ser una cosa molt especial. Ha de compaginar amb l’estil de casa, ser representativa i demostrar així el seu bon gust. Alhora, la seva porta d’entrada també ha de satisfer les seves exigències pel que fa a la seguretat, i contribuir a l’estalvi d’energia mitjançant un alt valor d’aïllament.

Els avantatges de l’alumini

En comparació amb les portes de material sintètic o de fusta, les portes d’alumini destaquen en molts aspectes. Els avantatges:
Alt aïllament tèrmic
Gran seguretat
Alt aïllament acústic
Alta estabilitat
Sense necessitat de lacat posterior

Les portes d’alumini conserven el seu aspecte durant molts anys i, a més, li ofereixen una infinitat de possibilitats pel que fa a l’equipament tècnic i el disseny.

Model d’alumini ThermoSafe

Si per a la seva llar desitja un elevat aïllament tèrmic i un alt nivell de seguretat, us recomanem la nostra porta entrada Hörmann ThermoSafe. Amb el full de 73 mm de gruix i el pany de seguretat de 5 punts de sèrie no només estalvia energia sinó que també protegeix la seva llar contra robatori i soroll.

Model d’alumini ThermoCarbon

Vostè valora un aïllament tèrmic excel·lent i màxima seguretat? En aquest cas, la nostra porta d’entrada ThermoPro amb un valor UD de fins a 0,47 W / (m² · K) és l’opció perfecta per a vostè.

El full té un gruix de 100 mm i el perfil de la fulla està reforçat amb fibres de vidre i carboni. D’aquesta manera, les portes entrada Hörman ThermoCarbon són ideals per a les cases de baix consum energètic. I, pel que fa a seguretat, compleixen les màximes exigències gràcies a un pany de seguretat de 9 punts.

Exactament la porta que desitja

Les portes entrada Hörmann, li ofereix moltes possibilitats d’obtenir exactament la porta que millor s’adapti a l’estil de la seva llar. Per a això, gairebé tots els models de porta d’entrada estan disponibles amb vidres i colors opcionals a elecció. També són possibles fixos laterals i vidres superiors.

Per a més informació consulteu el catàleg o visiteu el seu distribuïdor Hörmann.

Catàleg