PROTECCIONS EN PVC D'ALTA DURABILITAT

Plantes Industrials

 

Volem protegir també el seu espai de treball, posant en la seva disposició una alta varietat d'estructures protectores especialment dissenyades per a magatzems i plantes industrials.

L'ajudem a protegir sòcols, columnes, prestatgeries, palets i altres estructures habituals en zones de treball industrial o magatzems.

 

Descarregar catàleg en format .pdf

Perfils de PROTECCIÓ

 

Els perfils  avisen mitjançant la seva senyalització groga-negra i blanca-vermella de perills deguts a cants, sortints, obstacles, i en cas de caiguda, redueixen les lesions i els danys de carrosseria.

També protegeixen el seu automòbil de possibles cops i rascades contra les parets del seu garatge. Com a resultat d'un procés especial de fabricació, el material d'aquests perfils és extremadament flexible i estan equipats amb un adhesiu de gran qualitat.

Construcció

 

Aquesta sèrie de productes està pensat per a la protecció i seguretat de les persones en llocs com hospitals, laboratoris, escoles, etc.

Treballem els sistemes més avançats en protecció contra impactes en estructures com parets, portes, sòcols, columnes o cantonades.

 

      
 
 
 

mirar galeria fotogràfica